Kycklingfilé vit recept

Kycklingfilé med krämig dragonsås

Kycklingfilé med krämig dragonsås

Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form. 4 st kycklingfilé. 1 msk vit balsamvinäger. FacebookGoogle+TwitterPinterest 4 st kycklingfilé. 1 msk vit balsamvinäger
Citrusmarinerad kycklingfilé

Citrusmarinerad kycklingfilé

Skala och skär lök och vitlök i tunna skivor. Kycklingfiléerna. 6 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. 6 msk vitt matlagningsvin
Kycklingfilé med apelsin och timjan

Kycklingfilé med apelsin och timjan

Var noga med att bara ta det yttersta skalet, så inget vitt kommer med. Jag lagade kycklingfilé med smak av apelsin och timjan

Kycklingfilé med gorgonzola och valnötter

Lägg kycklingfiléerna/brösten på separat tallrik. kycklingfiléer/kycklingbröst. Lägg kycklingfiléerna i såsen och låt sjuda under lock i ca 15 minuter tills kycklingfiléerna är färdiga. vitt vin (alt 0
Kycklingfilé med citron & dragonsås

Kycklingfilé med citron & dragonsås

Tvätta en citron och riv det yttersta skalet ( ej det vita). Lägg ner kycklingfilén och blanda runt. Kycklingfilé 4 st. 1 dl vitt vin. 1 dl vitt vin
Parmalindad kycklingfilé med risotto

Parmalindad kycklingfilé med risotto

Den här gången åt vi risotton med parmalindad kycklingfilé. Parmalindad kyckling4 inte alltför stora kycklingfiléer8-12 skivor fin parmaskinkaolivolja till ungsformen. Börja med att lägga ut 2-3 skivor parmaskinka per kycklingfilé på en skärbräda. Risotto2 schalottenlökar, finhackade2 vitlöksklyftor1 dl olivolja3 dl Arborioris eller Carnaroliris2 dl vitt vin torrtCa 1 liter kycklingbuljong, varm2 dl (60g) finriven parmesanostKoka upp buljongen i en egen kastrull. /Jörgen 4 inte alltför stora kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor
Utbankad kycklingfilé med citronsmör och sparris

Utbankad kycklingfilé med citronsmör och sparris

Skala och förkoka vit sparris i lättsockrat vatten. Banka ut kycklingfilén till ½ - 1 cm tjocklek. Pensla kycklingfiléerna med olja och grilla ca 2 min på var sida. 4 st kycklingfiléer
Gratinerad kycklingfilé

Gratinerad kycklingfilé

Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, lägg de i en ugnsform. 500 g kycklingfilé. 2 dl vitt vin. Fräs bacon, purjolök och champinjoner i en stekpanna