Vitlöken i såsen kan du utesluta. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form. 4 st kycklingfilé. 1 msk vit balsamvinäger. FacebookGoogle+TwitterPinterest 4 st kycklingfilé. 1 msk vit balsamvinäger
Lägg kycklingfiléerna/brösten på separat tallrik. kycklingfiléer/kycklingbröst. Lägg kycklingfiléerna i såsen och låt sjuda under lock i ca 15 minuter tills kycklingfiléerna är färdiga. vitt vin (alt 0
Den här gången åt vi risotton med parmalindad kycklingfilé. Parmalindad kyckling4 inte alltför stora kycklingfiléer8-12 skivor fin parmaskinkaolivolja till ungsformen. Börja med att lägga ut 2-3 skivor parmaskinka per kycklingfilé på en skärbräda. Risotto2 schalottenlökar, finhackade2 vitlöksklyftor1 dl olivolja3 dl Arborioris eller Carnaroliris2 dl vitt vin torrtCa 1 liter kycklingbuljong, varm2 dl (60g) finriven parmesanostKoka upp buljongen i en egen kastrull. /Jörgen 4 inte alltför stora kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor
Skala och förkoka vit sparris i lättsockrat vatten. Banka ut kycklingfilén till ½ - 1 cm tjocklek. Pensla kycklingfiléerna med olja och grilla ca 2 min på var sida. 4 st kycklingfiléer
Vitt vin. Häll lite vitt vin och kycklingfond i stekpannan och häll såsen över kycklingen. 1 st kycklingfilé /per person. 1-2 st vitlöksklyftor, pressade. 1 st kycklingfilé /per person. 2-3 msk Vitt vin. 1-2 st vitlöksklyftor, pressade
Den här rätten blev nu inte hundraprocentigt "nyttig" eftersom jag inte kunde låta bli att riva över lite ost när jag stekte kycklingfiléerna färdiga i ugnen