Lägg upp kycklingskivorna på ett fat, klicka eller spritsa över majonnäsen och strö över sesamfrön. Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem runt om ilite olja och smör i en stekpanna
Skiva tunnt och lägg ut potatiskivorna på en plåt. Sätt på vattnet medbuljongtärningeni och skiva under tiden svampen och stek, tillsätt på slutet den skalade och hackade löken, stek tills löken blir mjuk
baconlindadkycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Linda två skivor parma runt varje kycklingfilé. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Idag lagar vilite enkel vardagsmat, kycklingfilémed svamp, zucchini, tomat och härlig smält ost. Behöver du hjälp med att steka kyckling så kan du se hur man gör här
Linda varje kycklingfilémed två skivorparmaskinka som ska liggalite omlott. Lägg salviablad på ena sidan av kycklingfiléerna och klicka ut blandningenmed crème fraiche och ost på den andra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.