Servera med ris eller ugnsstekt potatis. 4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna. 4 kycklingfiléer
Skär en skåra/ficka längs medkycklingfiléerna och peta in fyllningen. Såsen till den här kycklingen blir sååå god med steksky, tomatsky, mascarpone och dragon
Rör samman hacket med Philadelphiaosten. Bryn kycklingfiléerna i lite matfett tills de är gyllenbruna. Gör en djup ficka i filéerna med hjälp av en vass kniv
Igår testlagade jag dubbelmarinerad kycklingfile medcitron och basilika. Dessutom bra med rätter som går att förbereda så långt som möjligt, så man slipper stå med maten in i det sista
Tilll dessa hör att helt lätt enkelpanera små bitar av kycklingfilé i vetemjöl, och därefter försiktigt bryna dem i smör, varefter de får sjuda tillsammans med goda smaker tills de är genomkokta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.