Jättegod krusbärs paj med vit choklad i. Tvätta och dela krusbär i mitten. Lägg krusbär i en smord form. 4 dl snoppade krusbär. 50 g vit choklad, hackad eller riven. 4 dl snoppade krusbär. 50 g vit choklad, hackad eller riven
Château Bonnet från Entre-Deux-Mers i Bordeaux är torrt, ganska lätt, mycket friskt vin med bra fruktighet och toner av gröna äpplen, lime, krusbär och en botten av lite tropisk frukt
Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Ett ekologiskt vitt aromatiskt vin med inslag av päron, krusbär, svartvinbärsblad och citron. Ta ut och njut tillsammans med ett gott vitt vin (eller champagne)
Gino med vit choklad- och müsligratinerade färska bär med vaniljglass Spara Skriv ut Ingredienser 500 g färska bär, t ex hallon, jordgubbar, blåbär, björnbär, vinbär, krusbär 150 g vit choklad 4 dl god müsli 4 msk florsocker ½ liter vaniljglass med äkta vanilj Instruktioner Sätt ugnen på 200°. Magnus Skoglöf 500 g färska bär, t ex hallon, jordgubbar, blåbär, björnbär, vinbär, krusbär 150 g vit choklad 4 dl god müsli 4 msk florsocker ½ liter vaniljglass med äkta vanilj Instruktioner Sätt ugnen på 200°
Strö över krusbär, mandelspån och hackad vit choklad. Jag har sedan dess hunnit göra kakan ytterligare en gång, då med kokosflingor i stället för vit choklad eftersom jag hade slut på den
"Torr, mycket frisk, aromatisk smak med inslag av nässlor, passionsfrukt, krusbär, kiwi och citron. Till detta hade Anette köpt ett mycket gott vitt vin som var både syrligt och fräscht
Aromatiskt, mycket frisk smak med inslag av krusbär, vit sparris, nässlor och gråpäron. Ungdomlig, aromatisk doft med inslag av päron, krusbär, citrus och honungsmelon
Inslag av melon, krusbär, päron, citrus och svartvinbärsblad. 1 dl vitt vin. 1 dl vitt vin. God morgon. Här kommer mer Gös från gårdagens Metro, och även med Lisas dryckestips
Servera genast med ett gott vitt vin, och här rekommenderas vin på druvan Sauvignon Blanc, gärna från Marlborough området i New Zeeland, där vinerna ofta har härliga smaker av lime, krusbär och sparris
Eftersom glutenfritt är en nödvändighet för min del, och eftersom jag försöker att undvika både färdiga mixer och vitt socker så mycket som möjligt, så blev min krusbärstosca lite grövre och av det "nyttigare" stuket
Skölj och rensa krusbären. 7 dl krusbär. 2 msk vit balsamvinäger. Blanda allt i en kastrull och låt det småkoka i 10 minuter eller tills krusbären mosat sig. 7 dl krusbär