Vill man ha krispigt skinn är det bara att efter tiden i Crock Pot lägga dom på ett ugnssäkert fat. Idag ska jag göra grillade kycklingklubbor i Crock Pot
Kombinationen av de söta torkade tranbären, lätt salta, krispiga krutongerna, mjuka haricots verts med lätt tuggmotstånd och knapriga hasselnötterna tillsammans med kycklingen blir en äkta salig röra insvept i doftande timjan
4 Kyckling 4 kycklingklubbor 1 msk olja salt och peppar 4 port ris eller annat gryn Grönsaker 1/2 gurka 1 morot 125 g rädisor 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 2 dl crème fraiche bearnaise Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Tillsammans med ett krispig isbergssallad och gurka blev salladen en fräscht tillbehör, till timjankryddade kycklingklubbor som jag hade tillagat i ugnen
Saftigt, krispigt och mumsigt. Dela kycklingklubborna i ben och lår. 4 hela kycklingklubbor (strax under 1 kg). Relaterade 4 hela kycklingklubbor (strax under 1 kg)
Annars tycker jag man bör satsa på en ekologisk fond eller buljong som till exempel Kung Markatta, Urtekram, eller Renée Voltaire och passa då samtidigt på att strimla ner lite goda, krispiga grönsaker i soppan för mer smak och textur
För att få den extra krispig, lägg salladen i kallt vatten med några isbitar i. Min var tyvärr lite torr och jag har svurit att inte köpa tråkiga filéer igen, så jag skulle föreslå fina kycklingklubbor istället
De serverades tillsammans med krispig nudelsallad, jordnötter och en syrlig dippsås. Den skulle man kunna ha som tillbehör till tex grillade kycklingklubbor eller liknande