Smaksätt den med salt och vitpeppar och blanda till sist i 1 liten burk knoppsparris. DAGENS RECEPT 15-02-21FISKFÄRSBIFFARPröva någon gång att laga färsbiffar av malet fiskkött, krydda dem med örtkryddor och servera dem med en hemlagad remouladsås
Gör moussen dagen före. Sätt ugnen på 225°. Ta fram smöret så det mjuknar lite. Krydda riporna in- och utvändigt med 2 tsk salt blandat med 1/2 tsk svartpeppar
1 burk knoppsparris. Sätt ugnen på 250 grader. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Vänd ner en klick smör och smaksätt med salt och vitpeppar
1 liten burk knoppsparris. Tina kräftstjärtarna. Dela äggen mitt itu på längden. Pilla ur gulorna och passera dem med det rumsvarma smöret, paprikan och 5-6 finhackade råa kräftstjärtar