Ripmousse med madeiragelé och knoppsparris
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ripor
  • 300 g kycklinglever
  • 150 g färska champinjoner
  • 1/2 hackad gul lök
  • 4 tsk salt
  • 1 1/2 tsk grovmalen svartpeppar
  • 1/2 tsk timjan
  • 1 lagerblad
  • 2-3 msk smör
  • 7 msk konjak
  • 100 g rumstempererat smör
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 kryddmått épice riche
  •  
  • Gelé
  • 6 dl hönsbuljong
  • 2 dl madeira
  • 2 msk kinesisk soja
  • 1 gul lök
  • Persiljestjälkar
  • 2 äggvitor
  • 8 gelatinblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.