Så det blev en mix mellan Kina och Thailand tror jag. Besökte en spännande asiatisk butik i veckan och kom ut med en påse räkor, vårlök, koriander och lite röd curry
Vi i sverige har på senare år blivit bättre på att använda olika kryddor i vår matlagning, men fortfarande så är det många som knappt aldrig använder något mer än salt och peppar i sin matlagning och vi ligger långt efter nationer som Indien och kina när det kommer till variation av kryddor i maten
Lilla Kina i schtaan. Söndagens middag belv hämtmat. Jag tycker det finns otroligt lite att välja bland vad det gäller hämtmat och low carb i den här stan
Det blev mat från Lilla Kina. Söndagsmiddag vid vårt nya köksbord. Pojkarna delade på en portion friterad kyckling med sötsur sås, Danne tog en Schezuan biff och jag testade thairäkor
Gott nytt år Kina. Denna gången blev det smaksatt med gul curry och jordnötter. Smula ner tofun och stek tillsammans med currypastan, jordnötssmöret och de numera skivade sockerärtorna
Smakade som på kina restaurangen. Jättegod röd curry. Hetta upp oljan i panna och lägg i kyckling, currypastan, morötterna, minimajsen och bryn alltihop
Bryn lök,vitök,curry i smöret och oljan. 1/2 msk curry. Mixa detta om du vill ha en slät fin sås. Häll i Kelda kokos,sambal olek,äpplemos,farinsocker,fisksås,fond