Ta bort skinn och ben påkycklingenoch skär den i bitar. Häll upp i skålar och strö över koriander. Bryt sönder nudlarnaoch koka dem i soppan 2 – 3 min. 5 dl Kelda® Thaisoppa. 20 g risnudlar. 1⁄4 st grillade kycklingar
Receptet är hämtat från bloggen Tasty Appetite som är skriven av bloggaren Jayanthy Kumaran. Med den perfekta kombinationen av bland annat vitlök, chili och ingefära så smakar dessa kycklingklubbor precis som när du går till en indiskt restaurang, och det bästa av allt, de är superenkla att göra
Lätt och god mat. 4 kycklingfiléer som steks medsalt&peppar En bunt med ärtskidorEn paprika i bitarEn halv purjolök En paket äggnudlar 2 hönsbuljong tärningar1 liter vatten Spiskummin Chilikrydda Gör det till en soppa och lägg i kycklingen. - Läs hela inlägget här 4 kycklingfiléer s
Grillad kycklingpå spenatbädd med rödbetor och fetaost. Om du inte har marinerat kycklingen penslar du kycklingenmed soja, olja, salt och peppar strax innan den är klar
4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor ca 600 g strimlad kycklinglårfilé 2 msk olja 1/2 tsk kanel 1/2 tsk spiskummin salt och peppar 400 g konserverade hela tomater 5 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) ca 500 g sötpotatis 1 citron 1/2 kruka persilja salt och peppar 4 port couscous eller annat gryn 1 grönsaksbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 2 dl matyoghurt Lägg till i inköpslistan
1 liter Kelda® Thaisoppa. 1 grillad kyckling. 100 g glasnudlar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Thaisoppa 1 grillad kyckling 100 g glasnudlar 1 dl hackade cashewnötter 1 dl hackad färsk koriander ev ½ msk hackad röd chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.