Tillsätt sen parmesan, salt och kikärtor (skölj av dom först). ½ dl soltorkadetomater. Jag gjorde min tomatsås genom att använda en burk krossade tomater av hög kvalité (annars blir såsen bara vattnig) som jag kokar upp tillsammans med oregano, havssalt och lite svartpeppar
Mixa kikärtor (avrunna) tillsammans med soltorkadetomater. Den klassiska hummusen brukar bara innehålla kikärtor, tahini, vitlök, citronsaft, salt och olja
Sila av kikärtorna och spola dem under kallt vatten. Strimla de soltorkadetomaterna. Pressa i vitlöken och tillsätt 3 msk olja från de soltorkadetomaterna samt balsamvinäger. 140 g SoltorkadeTomater. 380 g Kikärtor Kokta
Eftersom att jag hade kikärtor, aubergine och kronärtskocka över sedan jag gjorde pizza förra helgen valde jag att använda dessa överskottsingredienser till att laga ett alternativ till den sallad jag i vanliga fall brukar göra
Skölj kikärtorna och låt dem rinna av. Hacka vitlöksklyftorna och de soltorkadetomaterna. 4 soltorkadetomater (i olja). Relaterat 1 fp kikärter, ca 400 g 4 soltorkadetomater (i olja)
Ha i de krossade tomaterna, vattnet, kikärtorna, de soltorkadetomaterna, citronen och oliverna. 1 msk olivolja alternativt olja från citronen eller tomaterna. 500 g krossade tomater. 400 g kokta kikärtor (se här) alternativt 2 tetror eller 2 normalstora plåtburkar med konserverade kikärtor. ca 2 msk finhackade marinerade soltorkadetomater. ca 4 portioner 1 msk olivolja alternativt olja från citronen eller tomaterna. 500 g krossade tomater. 400 g kokta kikärtor (se här) alternativt 2 tetror eller 2 normalstora plåtburkar med konserverade kikärtor. ca 2 msk finhackade marinerade soltorkadetomater
Mixa kikärtor med vitlök och olivolja till en slät crème. soltorkadetomater. kikärtor (kokta). Lägg in zucchini, soltorkadetomater och kikärtsröra i bröden och grilla bröden cirka 5 minuter under lock, tills de är varma