1 msk grönsaksbuljong 1 msk olivolja 0,5 burk(ar) soltorkadetomater 2 msk olja , från tomaterna 1 förpackning kokta kikärtor 0,5 kruka(or) persilja 1 st vitlöksklyfta(or) , liten 1 st citron(er) , rivet skal av en citron 2 msk citron(er) , saft från en citron, 1 - 2 msk 0 st salt 0,5 st romansallad 200 gram halloumi 1 st avokado 0 st svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Rör ihop medtomaternaoch låt puttra ihop någon minut. Stek tomaterna i en torr, stor stekpanna på medelhög värme i några minuter, tills de börjat mjukna
Var lite försiktig med saltet bara för halloumiosten är väldigt salt. Jag knäpper ju bara med kameran och hoppas det ska bli något som blir bra och användbart
Syrligt från citronen, sött från de rostade tomaternaoch salt från den stektahalloumin. Lägg på tomaterna, strimlad basilika, machesallad, halloumioch dekorera med citronskivor
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumioch lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Gör en tomatsås på krossade eller hela tomater, med lite balsamvinäger, lök, vitlök och kryddor. Ät som det är eller servera tillsammans med bulgur för en matigare variant
Dela de soltorkadetomaterna i större bitar. Skär tomaterna i små tärningar. lägg på en halv skiva halloumioch några bitar soltorkad tomat, rulla sedan ihop rullen och lägg den i en ugnssäker form
Fortsätt sedan med röd pesto, mozzarella och avsluta med strimlade soltorkadetomater. Toppa sedan med tunna tomatskivor, basilikablad och den varma zucchiniröran
Lägg ut pastan mitt på tallrikarna, garnera medstekt purjolök och servera. Koka Pappardelle all'Uovo Barilla i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda i Ragù alla Bolognese
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.