Matig sallad med aubergine, kronärtskocka, soltorkade tomater & fetaost
Vegetarisk mat åt alla!
Vegetarisk mat åt alla!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1-2 port.)
  • . 25 g rödlök, typ en halv mindre lök
  • 6-7 svarta oliver
  • 3-4 soltorkade tomater (gärna i olja)
  • ½ dl kikärtor
  • 4 kronärtkockshjärtan, konserverade
  • . ½ tsk honung, gärna flytande
  • . 3 msk balsamvinäger
  • 1 tsk oregano
  • . 1,5 krm örtsalt
  • . 1,5 krm svartpeppar
  • 75 g aubergine + olivolja till stekning
  • . 1,5 msk creme fraiche
  • . 1 krm svartpeppar
  • ½ tsk torkad
  • 1 msk pesto genovese
  • . 35 g fetaost
  • . 35 g tomat
  • . 20-30 g färsk spenat
  • . 50 g crispsallad (Alt. kruksallad, isbergssallad eller dylikt)
  • 1 msk solroskärnor
  • 15 g parmesan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.