Glutenfritt (Använd glutenfri buljong och glutenfritt mjöl). Koka 1 dl sköljda och avrunna torkade röda linser i 3 dl vatten med grönsaksbuljong i ca 10 min. 3 dl vatten med grönsaksbuljong i ca
Häll buljongen över och låt allt koka under lock ca fem minuter. 2 dl okokta röda linser2 morötter1 gul lök1-2 vitlöksklyftor1 grön chili1 msk färsk, riven ingefära (eller 1 tsk torkad)1 tsk gurkmeja1 tsk spiskummin6 dl grönsaksbuljongca 200 g frysta haricots verts2 dl kokta kikärtersalt(svart/chili)pepparSkölj linserna i kallt vatten och låt dem rinna av
Tillsätt rökt paprikapulver, chilipulver, gurkmeja, Cayennepeppar, salt och vitlökspulver, pumpapuré och kycklingbuljong och låt sjuda ett par minuter på låg temperatur
Sila av kikärtorna och skölj dem i kallt vatten. Lägg blomkål och kikärtor i en bunke och tillsätt cayennepeppar, paprikapulver, salt, honung och citronsaft