Toppa med den rivna osten. Skär kasslern i skivor. Strö över kasslern. ca 500 g kassler. 2 dl crème fraiche (senap/vitt vin/schalottenlök). 1 1/2 dl riven ost. ca 500 g kassler. 1 1/2 dl riven ost
Rör samman grädde, tomatpuré, paprikapulver och riven ost (och ev. Så blev det med kassler i rödvinsmarinad, ett recept som vi fick för många herrans år sedan av en f
Bred lite vitlöksost på varje kasslerskiva och lägg ihop dem i en hög så att det blir ost emellan. Man kan givetvis välja en annan ostsmak om man vill variera rätten
Ugnsgratinerad med ananas och ost, bräckt i stekpanna eller i gratäng med potatis och purjolök är några varianter men jag tänkte tipsa er om två nya rätter, bland annat den här som blev väldigt omtyckt här hemma
Strö på ost och grädda tillt gratängen blivit gyllene. Blanda vin, vitlök, dragon, grädde, curry och tomatpuré i en skål, smaka av med salt, Häll allt över kasslern
)Idag blir det både en filmrecension, ett bubbeltips och ett stycken kasslerrecept (LCHF, minsann. Att det sen blåser friskt låtsas vi inte om, det är bara bra med lite vindar så allt blött kan torka upp
Tärna ägg och kassler. Rör samman gräslöksost och majonäs. Rödvinssmör. Här kan ni låta garneringen variera med skinka, ost, brie, rostbiff, räkor, exotiska frukter etc
Blanda ner kassler, ost och ärtor. Rör tills osten smält. Att slösa med god manchego och dricka gott vin till gör att jag glömmer vilken höststorm som helst