Smula ner ädelosten i cremefraichen och tillsätt sparrisspadet. Lägg kasslerskivorna ovanpå. Dela sparrisen i mindre bitar och lägg dem ovanpå kasslern
Låt grädde och creme fraich sjuda i en kastrull, ha i buljongtärningen och smula ner ädelosten. Det blev en kassler- och grönkålsgratäng med ädelost, väldigt gott
Rör ner cremefraiche och grädde samt gorgonzola. 500 g rimmat fläskkött i bit, ex rökt fläsk, eller kassler i större bitar(fläsklägg om man så vill). 1 dl cremefraiche. 100 g gorgonzolaost (går bra med billig ädelost). 500 g rimmat fläskkött i bit, ex rökt fläsk, eller kassler i större bitar(fläsklägg om man så vill). 1 dl cremefraiche. 100 g gorgonzolaost (går bra med billig ädelost)
Blanda lätt crème fraiche, majonnäs, dill och finskuren lax och bredöver resten av brödet. Lägg i 1 msk lätt crème fraiche och strö på lite gräslök. 1/4 MF, 1/4 P, G, 3/4 P, ca 45 BK per portion 600 g Kassler
Strö över finhackad purjolök och ädelosten. Kassler & Ädelostpaj 4 pers (finns i bloggen sen tidigare) en bit kassler ca 300 gram1 bit kvibille ädelost5 cm purjolök svartpeppar 4 ägg1 dl grädde1½ dl cremefraiche Tärna och lägg kasslern i en ugnsform. 1 bit kvibille ädelost
Gör under tiden krämen som ska ligga mellan kasslerskivorna. Halvera därefter småtomaterna och lägg de på sidan av kasslern samt droppa några droppar balsamico syrup på varje snittyta och strö över lite nymalen svartpeppar