Tag av från värmen och rör ner riven ädelost, krydda med salt, peppar och hackad persilja. 5 tsk salt 1 krm salt 3 msk finhackad persilja Garnering Serveras med krispig salladSätt ugnen på 225 grader. 1Vispa samman halva mängden mjölk med vetemjöl i en kastrull. 1Garnera med kryddgrönt och chilipicklad gurka och servera
Inte så lätt att handskas med. Knäckte några Valnötter från min Kusin’s gård i Tyskland till. Bakade in Gorgonzola i ett litet paket av Smördeg och serverade med varm Björnbärssylt
8 bufféportioner 50 g flagad mandel 2 stora päron (gärna conference) 2 msk flytande honung 140 g ädelost 5 pepparkakor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Denna gången är det fru Ms hjärna som har arbetat tillsammans med köksutbudet, de torkade päronen behövdes verkligen användas, precis som gorgonzolaosten, och att päron och gorgonzolaost är som gjorda för varann är ju ingen hemlighet
6-8 1 rulle kyld smördeg (à ca 250 g) 125 g ricottaost 1 fast päron t ex Conference 100 g ädelost ca 50 skuren grönkål 1/2 msk olivolja 1 dl grovhackade valnötter 1 msk flytande honung Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.