Torsdag - Senapskrämsfylld kassler på lök- och potatisbädd. Måndag - Biff a la Lindström. Kassler är ju så där snäll så den går löjligt snabbt att tillaga, om man nu inte vill äta den kall dvs, vilket är ljuvligt gott bara det
Kassler, skinka & bacon. Både biffar och bacongryta kommer så klart dyka upp här på bloggen inom kort. Jag ska jobba dygnspass imrorgon vilket innebär att jag måste ha med min matlådor x2, så ikväll fixade jag biffar tills imorgon, plus en god bacongryta som vi åt nu för en stund sen
På söndag blev det risdragning för hela slanten och grillen gick varm med både grillad batat och majskolvar samt fina biffar av fläskkarré (grisnacke eller kassler säger vi mest i Finland, men med det senare menas väl att köttet är rökt…)
Fräs kassler, lök och paprika i lite smör i en wokpanna, krydda med lite curry. Receptet är snarlikt Biff Rydberg, men härstammar från stadshotellet i Karlstad där det ofta serverades
fisk, kött, sallad och kassler för att bara nämna några. Lördag - Västerbottenbiffar. Idag vill jag tipsa om en busenkel middag som dock smakar allt annat än ekel - västerbottenbiffar
Kasslergratäng med chutney och ris. Veckans matsedel både börjar och slutar storslaget med världens godaste vegetariska biffar och en maffig kycklingburgare
Vegetariskt gånger två, fisk och kassler - ja ungefär så ser vårt förslag på matsedel ut denna gången, vi hoppas du hittar något nytt spännande som du vill prova