En hel bit benfri karré samt mitt högt favoriserade sidfläsk stånkades fram bland alla kunder. Recept, Vitlök och sidfläskfylld karréstek som jag gjorde den
200 g rökt sidfläsk. 200 g rökt sidfläsk. Dagens rätt här i köket blir en smakrik färsk vildsvinskorv med lite annorlunda smaksättning, serverad med en böngryta
Jag använde 80 procent karre och 20 procent sidfläsk. 80 procent karre. 20 procent sidfläsk. Det som är speciellt med den här korven är att den stoppas i stora fjälster och att den kokas
Istället för bogfläsk fungerar det fint med karré eller färskt sidfläsk också. Bogfläskgryta med Ädelostsås oh Spenat Bogfläsket är en del på grisen som passar riktigt bra till grytor
Skär bort ev svål från sidfläsk och släng svålen. Hacka resterande sidfläsk i små små bitar. Blanda med sidfläsket, kryddor och vin till bra konsistens
Jag använde sidfläsk och karre. Jag har provat att göra en enklare variant av Butifarra. Jag prövade först att göra den med bara salt och svartpeppar men efter tips från Micke så har jag haft i sherry och vitt vin
Jag ska nog använda karre nästa gång. 30 procent sidfläsk och 70 procent blandat kött med lite fett. Skär 3/4 av sidfläsket i små bitar. 30 procent sidfläsk
Just ikväll var det tjocka skivor sidfläsk smaksatta med ingefära, vitlök, fisksås och en liten gnutta mango chutney som spelade förstafiol vid middagen på altanen
ja, då ställer sig killen och lägger upp en hyfsat tjock skiva stekt blodpudding på ett fettuppsugande papper, över till planka, lägger på fina skivor rökt sidfläsk som han använder blåslampa på för att få hetta och fint krisp