Här kommer den, den absolut godaste grytan som finns. Grundreceptet och bilden kommer från ICA buffe. Som vanligt gör jag en rejäl omgång när jag väl gör
1½ kg fläskkarré utan ben1 msk smör4 sardellfiléerskalet av 1 citron3 kvistar rosmarin1 tsk mald muskotsalt och pepparolivolja1 hel vitlök2 dl vitt vin2 dl kycklingbuljongSätt ugnen på 200 grader. 1½ kg fläskkarré utan ben
4 skivor fläskkarré. 4 skivor fläskkarré. Älskar sån här mat. Enkel, rustik och värmande. Något som är väldigt gott att serveras till det här är stekt strimlad spetskål
Bryn fläskkarrén i en klick smör i en het stekpanna. Här körde vi en fläskkarré på 125 grader, vilket tog ca 2 h. Putsa 1 kg fläskkarré, krydda steken med salt och nymalen svartpeppar
nu hade lagat bourguignon på nötfärs och det stora ha-begäret slog till direkt. Eftersom hjortfärs är väldigt magert i sig och man inte har grädde i en bourguignon kan man med fördel ha lite feta tillbehör istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.