Hacka löken och stek i smör. 1-2 schalottenlökar. 1 vitlöksklyfta. 1-2 schalottenlökar. 1 vitlöksklyfta. Det finns gott om svamp i skogen och därför blir det kantarellsås till dagens fisk
Lägg i svamp och lök när det blivit lätt brynt, sänk värmen lite. Stekt Fisk med Gräddstuvade Kantareller 4 Hela Fiskar à 200 gr 3 msk Smör Havssalt och nymald Vitpeppar Kantarellstuvning 3 dl förvällda Kantareller En finhackad Rödlök 50 gr Smör ½ Ekologisk Veg Buljongtärning ½ tsk Vit Balsamvinäger 2 dl Grädde 2 dl Crème Fraiche Havssalt och nymald Vitpeppar Smält smöret i en gryta
Skär löken i smala strimlor. Tillsätt löken och låt den fräsa med en stund. Kantarellstuvning 2 port. 1 färsk, liten rödlök. Romanesco från Ås Trädgård Kantarellstuvning 2 port
Fördela kantarellstuvningen över brödet och täck sen över med ost. Börja med att skiva baconet och stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan
När de har släppt ifrån sig vätskan, tillsätt löken och en rejäl klick smör. Så jag slängde ihop den här rullen med krämig kantarellstuvning och serverade i friska luften
Skala och finhacka löken. Fräs löken i lite matfett. 1 gul lök. 1-2 vitlöksklyftor. Crêpes med kantarellstuvning ca 10-14 stycken. 1 gul lök. 1-2 vitlöksklyftor 1 krm svartpeppar