Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Oxfilé i ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprika i salladen så försvinner den på tallriken
Låt kakan svalna under press. Oxfilé. Oxfilé. Stycka oxfilén i 4 bitar. Häll i olja och bryn köttet 45 sekunder. Ös köttet med smöret i ytterligare 45 sekunder, lägg över i en ugnsfast form, häll över fettet och örterna. 700 g oxfilé, gärna mittbiten
Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör. Putsa oxfilén och stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna
oxfilé,. 800 gram oxfilé i skivor. Låt det brynas lätt och stek sedan oxfilén i 1-1 ½ minut på vardera sida, låt sedan köttet vila på en tallrik under folie i 5 minuter innan servering (för medium) Vill du ha köttet mer eller mindre tillagat se tips nedan. 800 gram oxfilé i skivor
Eftersom såsen innehåller bacon finns en liten rökig underton och det gillade jag skarpt. Stekt oxfilé med en riktigt, riktigt god rödvinssås och en gorgonzolakräm
Detta blev nämligen vår middag förra söndagen då vi gillade en hel bit oxfilé som vi serverade tillsammans med rostad färskpotatis och en aromatisk sås som en läsare tipsat om
Droppa omväxlande ner vinägern och oljan under tiden du mixar. 450 g hel oxfilé som varit fryst1 msk salt1 msk socker1 tsk svartpeppar2 msk timjanNobissås. 450 g hel oxfilé
Länge har jag suttit framför datorn med haklapp och handduk och dregglat över Linda/Kryddburkens fantastiska köttbitar som fått tillagas i låg temperatur och i lååååång tid
Oxfilé i yakinikusås 2 port. 250 g oxfilé. 250 g oxfilé. Igår åt vi så fantastiskt gott att jag bara måste skynda mig att skriva ner innan jag glömt hur jag gjorde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.