Ta ut kalkonen ur förpackningen och ta ut de delar som finns i kalkonen, tvätta kalkonen under rinnande kallt vatten, torka sedan med hushållspapper och lägg åt sidan för att börja med marinaden
Servera kycklingklubborna med rotfrukterna och den heta såsen. Sås. Ugnsbakade rotfrukter. Blanda ihop allt till såsen och låt den stå och dra en stund
Då serverades kycklingen kall, den här gången fick den ligga i en marinad innan jag stekte den i ugnen och sedan åt vi den varm tillsammans med ugnsrostade rotfrukter och sparris
Vi brukar servera teryakilax med rostade rotfrukter eller het couscous och rosa sås, men det passar lika bra att servera den med jasminris, wokgrönsaker och en extra sats av glazen som sås
Koka upp den silade såsen och red med majsstärkelse utrörd i lite kallt vatten. Skär kycklingen i bitar och servera på varma tallrikar med rotfrukter, skysås och jordärtskockscrème
Tre goda kallasåser serverades till laxpytten. Sedan blandade jag till de olika såserna. Lägg alla rotfrukterna och vitlöken i en långpanna, strö över salt och timjan, ringla över olivoljan och klicka ut smöret