1. mina degen, låt ev kylas en stund. Tryck ut u stor form.
2. Bryn färs u stekpanna. Flytta över till gryta. Bryn lök,svamp och paprika. Flytta över till grytan. Tillsätt äggulor, creme frachie och kryddor. Låt röran sjuda upp och bli geonmvarm.
3. Vispa samman ägg, mjölk och ost till äggstanningen och grädda pajen i nedre delen av ugnen i 200grader ca 50-60min. Känn med gaffel att äggstanningen har stannat.
Pajen går att göra dagen innan och sedan värmas på ättdagen.
Tillsätt fyllningen i pajskalet och bred på ett jämnt lager med Cremé fraiche och strö över ost. Det bästa med den här pajen är att man i princip kan använda vilka grönsaker och kryddor man vill, jag brukar oftast ta det jag har hemma
Så, efter en frukostmed familjen imorse när jag kom hem så var det liggläge i soffan som gällde, och jag kan meddela att det inte dröjde många minuter förrän jag sov sött
Häromdan pratade jag med Flacken och frågade lite om pajen, och han berättade att det egentligen är en helt vanlig köttfärspaj men att hemligheten är att använda extra ost
Häll ner äggen i pajskalet och toppa med riven ost. Om man ska åka slalom med en whiplashskada så ska man INTE trilla och gör man det ska man defenitivt inte ta emot sig med ansiktet
Servera med en sallad och en klick creme fraiche för bästa smak. Husmanskost -. Här kommer en riktigt god och smakrik köttfärspaj, passar lika bra till lunch som middag
Börja med att steka skinkan tillsammans med tomaten i en liten panna. Oftast blir det en äggfrukost till helgen då jag slår ihop frukosten och lunchen till ett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.