Kött och grönt i gryta. Ibland är det riktigt gott med en mustig köttgryta. Den hyffsat långa koktiden gör att man kan använda i stort sett vilket slags nötkött som helst och det blir ändå väldigt mört och fint
Känns gött att ha frysen laddad med fantastiskt fint och gott kött. För några helger sedan var vi nere i Halmstad och hämtade hem lite drygt 17 kilo lammkött
Ett rött och aromatiskt ris med smak av tomat, gröna bönor och kött. Vill du förkorta tillagningstiden på riset kan du använda köttfärs istället för lammköttsbitar
Riv köttet på rivjärn, sätt åt sidan. Häll upp ärtröra på tallrikarna, lägg i musslorna strö det rivna köttet ovanpå, dekorera med persilja och olivolja
Skär köttet i små bittar. Bryn köttet och lägg över det i en gryta. Koka sakta under lock tills köttet känns nästan mört (ca 1/2-1 tim). 0,800 g valfri benfri nöt eller fläskkött
Jag äter fortfarande kött med ungefär en gång i veckan, när jag blir sugen på någon kötträtt. Det är inte så många inlägg jag hinner att lägga ut just nu
Lägg i grönsakerna före köttet om de tar lite tid att koka, som t. Skär köttet i strimlor. Tillsätt köttet – före de grönsaker som tar kort tid – och låt koka tills precis genomkokt
Puylinserna har flyttat in i de fina salongerna och många toppkockar använder den lilla gröna linsen som tillbehör till allt från kött, fisk och fågel och f o m nu finns det gott om plats för dem i mitt skafferi
Mycket gott till både kött och fisk. Koka potatisen med skal, låt svalna. Under tiden mycket smått eller kör i mixen, sardeller, kapris, vitlök, persilja, oregano och basilika