Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Lägg kyckling, champinjoner, ananasbitar och bacon i en ugnsfast form och häll blandningen över och strö på jordnötterna
Lägg svamp, purjolök och bacon i botten på en ugnsfast form, sedan köttet. Fläskfilégratäng med massa härlig svamp, purjolök och bacon, och en sås smaksatt med senap, vitlök och kalvfond å grädde som alltsammans puttrade i
Putsa och skiva köttet. Strimla bacon och skiva purjolöken. Salta och peppra köttet. Fräs bacon och purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 1pkt bacon
Lägg köttet i en gryta, häll på vin och grädde. Fläskfilé, bacon och champinjoner är klassiska, goda smaker tillsammans och här får de sällskap av en god gräddig sås med smak av dragon och vitt vin
Baconet i receptet kan tyckas futtigt men ger det där lilla extra lyftet eftersom du börjar med att steka bacon och sedan köttet i samma panna för att få med alla smaker och som pricken över i