Ibland åker jag till en lokal odlare, i närheten av där jag bor, och köper bland annat majskolvar, olika sorters böner och kål, jordgubbar och deras hemkokta saft
Saften från en lime. Att göra sina egna popsicles eller glasspinnar är väldigt enkelt och dessa körsbärs popsicles är både fantastiskt goda och samtidigt nyttiga att äta, så bara att njuta av dem i solen när du vill
Sjud hallonen i en kastrull en stund tills de avgivit sin saft. Hallonheesecake med körsbär – syrlig ostkaka på klassisk digestivebotten med gräddad färskostfyllning smaksatt med vanilj och citronskal, garnerad med hallon och körsbär under skimrande bordellröd hallongelé
Desserten består av en hälsosam och smarrig pumpakräm med smak av körsbär, citron och kanel. Aloe vera juice är bra för magen, pumpa är rikt på beta karoten, kakao ger dig antioxidanter, körsbär C vitamin, grönkål fibrer, ärtor protein och hampa mineraler
2 dl grovt delade körsbär, urkärnade. 1 citron, pressad saft. 1,5 dl flädersaft, koncentrerad. Koka upp citronskivor, flädersaft, socker, vatten och vaniljstång, låt sjuda på svag värme i 5 minuter. Tillsätt jordgubbar och körsbär och koka på medelvärme i cirka 5 minuter, skumma av emellanåt. 2 dl grovt delade körsbär, urkärnade. 1 citron, pressad saft. 1,5 dl flädersaft, koncentrerad
någon frukt t ex jordgubb, hallon eller körsbär. Slå citronsaften över och rör om väl. körsbär. Halvera och gröp ur köttet ur passionsfrukterna och häll över limesaften