Då jag fått hem en ny smak på pulvermousse – Körsbär så valde jag att göra något gott av detta. Smakar lite som körsbärsgodis mer än äkta körsbär, men riktigt god ändå
Det här är receptet på mina vanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta. Jag älskar att använda vaniljstång i nästan alla mina bakverk men har man inte det funkar det bra med att använda vaniljsocker av god kvalité
Såg direkt jag läste receptet att det här är något riktigt gott, en kaka med krämig botten, full med vanilj och citronsmak och en krispig smulpajstopping på det, suveränt
Gröp vaniljstången och lägg innanmätet och stången i grädden i en kastrull. Eller om du använder stevia droppar så droppa några droppar efter smak i grädden i stället för vaniljstången
När jag satt på jobbet i veckan så ringde Niklas och önskade sig en cupcake, han hade gått hemma och funderat på vilka smaker som skulle kunna smaka mumsigt i en cupcake och kom på att vanilj cupcake med vitchoklad och jordgubbsfrosting skulle vara gott
Jag älskar vanilj, har alltid gjort. Du kan frosta med vilken frosting/ kräm du gillr men jag ville kombinera vanilj med choklad och då frostade jag dem med den godaste chokladkrämen
Givetvis kan du dela upp i olika smaker – precis hur du vill. 5,5 – 6 dl Sempers fin mix. 1 1/2 msk vaniljsocker (vill du bara ha vaniljsmak – öka till 3 msk vaniljsocker). 1 1/2 msk kakao (vill du bara ha chokladsmak – öka till 3 msk kakao). Ta nu och häll 1 1/2 msk vaniljsocker och äggula i en bunke. 5,5 – 6 dl Sempers fin mix
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.