Avsluta med ett lager tomatsås. Hetta upp en stekpanna med olivolja och stek dem så de får yta. Varva aubergineskivor, tomatsås, riven parmesanost och mozzarella i en ugnsfast form
Skär mozzarellan i tärningar och blanda med pesto. grön pesto, vit mozzarella och röd tomat. Igårkväll tillverkades en löjligt god köttfärslimpa meditalienska smaker här i Najnis kök
Jag är väldigt förtjust i italienskt. Lite salt och peppar och du har en otroligt mild och god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergine och mozzarellamed spagetti och parmesan omslutet av parmaskinka i ett paket som bakas i ugnen
En fredag härom veckan var huvudet tomt, kroppen trött och längtan stod till italiensk comfort food, av den hemsnickrade sort som förmodligen inte godkänns av någon bördig från landet i fråga men som aldrig misslyckas med att tillfredsställa såväl min kropp som min själ
tomatsås, kronärtskocka, mozzarella, och lufttorkad skinka. Blanda blomkålsriset med parmesan, mozzarella, oregano, chiliflakes, mandelmjöl, salt och ägg till en deg
Häll av det kokande vattnet, denna kastrull kan du "återanvända" till att koka tomatsåsen i. Servera den med en fräsch sallad eller till en god köttbit
ta inte för mycke tomatsås. Servera med hemmagjord kebabsås o pizzasallad. ca 8 skivor serrano skinka (mycket god italiensk skinka som finns i delikadessen). ca 8 skivor serrano skinka (mycket god italiensk skinka som finns i delikadessen)
Skeda på tomatsåsen. Riv mozzarellan. Fördela mozzarellan ovanpå auberginskivorna. Koka de krossade tomaterna med vitlök, salt och peppar i 10-15 minuter. 2 paket mozzarella
Börja och sluta medtomatsås. Varva tomatsås, aubergineskivor, mozzarella och parmesanost. På bordet står en fräsch apelsinsallad som blandar sig med doften från oliver och nybakat bröd
Häll sedan tomatsåsen över grönsakerna i formen. )Till köttet serverades en fräsch gratäng med bland annat squash, aubergine, tomater, soltorkade tomater och mozzarella