Italiensk auberginegratäng
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Italiensk auberginegratäng
  • 4 portioner Ca 1 Kg aubergine
  • 1 msk olivolja
  • 1 gul lök
  • 1-2 vitlöksklyftor 2 msk tomatpuré
  • 1 msk balsamicovinäger
  • 500 g krossade tomater
  • 2 tsk socker
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 tsk trocomare örtsalt
  • 1 lagerblad Färsk eller fryst hackad basilika, efter smak
  • 4 dl riven stark ost (jag valde en mix av parmesan och lagrad prästost)
  • 1 dl ströbröd
  • Matfett eller olivolja att smörja formen med

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.