Det här bakverket är enav mina favoriter. När jag skulle på första castingen i hela Sverige bakar så skulle man ha med sig något bakverk och då tog jag med de här
Köttbullarna har mycket smak liksom tomatsåsen med spiskummin och frisk smak av citronskal. Krydda med vitpeppar, chili explosion och lite rökt havssalt (eller vanligt salt)
Efter några dagars (välbehövlig) rejäl vila efter nyårsfirandet var det med fulladdat matlagningsbatteri och inspirationskonto som jag gick loss på dessa parmaknyten med massor av gott
Så igår när min make kom hem efter en lång dag på jobbet så gjorde jag en supergod kantarelltoast med parmesan och persilja efter ett recept av Markus Aujalay
Blanda i tomatpurén följt av de krossade tomaterna ochen skvätt vatten. Det var tack vare Annika som fick jag upp ögonen för amerikanska matmagasinet Bon Appetit som jag numera läser snudd på religiöst på min iPad
Skär ett snitt i filéerna på långsidan, fyll med mozzarella/salamiblandningen, fäst med tandpetare. Hacka mozzarellanoch salamin i mindre bitar, blanda ihop
Denna är garanterat enavvärldens bästa kycklingpajer. ner i en pajform och bred ut pajdeg ovanpå. Dök det helt plötsligt upp två tillfällendenna veckan med helt otroligt goda pajer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.