Jag gjorde min egna tacokrydda bestående av spiskummin, paprikapulver, cayennepeppar, chiliflakes, svartpeppar och salt till den här gratängen vilket inte är speciellt svårt, kolla på baksidan av kryddpåsen och köp dessa kryddor lösa istället, då slipper du all övrig "skit" som är med i påsen
Rekommenderar verkligen att göra egen tacokryddaiställetför att köpa färdigt i påsar, blir mycket billigare och så är det ju roligt att säga att man gjort den själv
Jag köper alltid tacokrydda i storpack iställetför att köpa små svindyra styckpåsar, visst blir det lite billigare om man köper ett trepack med påsar men väldigt dyrt ändå
Nej, skippa köpekryddorna och blanda dina egna istället. Jag köper nästan aldrig färdig tacokrydda utan gör för det mesta min egen, detta för att slippa tex druvsocker, potatisfiber, maltodextrin, klumpförebyggande medel, jästextrakt och färgämne
tills nu senast när vi åt tacos - då gjorde vi istället egen tacokrydda. Ingredienserna radas upp efter det förpackningen innehåller mest av, vilket innebär att köpt tacokrydda innehåller mest druvsocker
Nej, skippa köpekryddorna och blanda dina egna istället. Jag köper aldrig färdig tacokrydda utan gör alltid min egen, detta för att slippa tex druvsocker, potatisfiber, maltodextrin, klumpförebyggande medel, jästextrakt och färgämne
Dessutom går det ju att göra tacos med lite "vuxnare" smak, till exempel genom att använda räkor eller strimlad lövbiff med egengjord tacokryddaiställetför den traditionella köttfärsen och den färdiga kryddmixen (då funkar de små färdigskalade från frysen utmärkt)
Iställetför salsasås väljer jag hellre Rydbergs vita kebabsås som tillbehör. En annan variant med tacokryddad köttfärs, som jag brukar göra, är mina så kallade tacorullar
Detta är superviktigt för att få ut alla smaker från kryddorna (tillsätter ni kryddorna sist iställetförförst kommer ni aldrig få ett smakrikt resultat)
Jag har alltid Kavli mjukost i kylskåpet, jag använder det iställetför smör på fröknäcken / bröd eftersom jag inte gillar smör på bröd och jag har det som redning i såser iställetför vetemjöl och jag har det när jag gör ostsåser till lasagne etc
I en autentisk picadillo har man vitt vin iställetför vatten som jag har valt att ha i. Inlägget Picadillo- Kubansk köttfärsgryta dök först upp på ZEINAS KITCHEN