koriander, ingefära, salt och peppar. Kokosmjölken ger soppan sin rätta touch och jag adderade även röda linser för att att göra soppan mer mättande och proteinrik
Jag trodde nämligen att jag hällde i frysta lingon men så visade det sig att det var röda vinbär. Jag tycker i allmänhet att det är svårt att göra något av just röda vinbär men nu vet jag exakt vad jag ska göra framöver
Strimla citrongräs och ingefära och blanda ner i kastrullen. Kan vara den godaste röda curry-gryta jag ätit – så aromrik smak och mör kyckling (kanske lite för mör)
Ha i alla ingredienser i en skål (riv ner ingefäran och pressa ner vitlöken). Jag bara måste göra detta snart igen och då kanske även ha i lite röd paprika och kanske lite mer grönsaker
Stek ytterligare någon minut och rör sedan i ingefäran, röd curry, sambal oelek, kokosmjölk och vatten (skölj ur förpackningen med lite av vattnet och ha ner i grytan)
1-2 msk riven ingefära. 1 röd chili utan kärnor. 1-2 msk riven ingefära. 1 röd chili utan kärnor. Igår blev det ett experiment som gick ut på att blanda två av mina favoriter
Den här röda juicen baserad på rödbetor blev riktigt god och mättande. Vackert röd juice. Just rödbetor förbättrar ditt immunförsvar pga sina många vitaminer och antioxidanter