Raita är också väldigt gott bredvid grytan, särskilt om man har i chili för att bryta av hettan. Tillsätt riven ingefära, riven vitlök, hackad chili och stek lite till
Blanda korianderfrö, spiskummin, garam masala och chiliflakes i en skål och ställ åt sidan. Lägg allt i en bunke tillsammans med en halv chili och mixa samman till en slät massa med hjälp av en stavmixer
Blanda korianderfrö, spiskummin, garam masala och chiliflakes i en skål och ställ åt sidan. Lägg allt i en bunke tillsammans med en halv chili och mixa samman till en slät massa med hjälp av en stavmixer
Riv lök, vitlök, chili och ingefära och fräs det mjukt i en stor gryta. Tills man kan köpa paneer i affären (eller jag tar mig för att göra egen) så gör jag daal, en indisklinsgryta
Hacka löken och chilin samt riv ingefäran. Hacka under tiden tomaterna häll i dem i grytan. Fräs löken, chilin och ingefäran i en stor kastrull med olja och pressa i vitlöken utan att det tar färg