Hollandaisesås. Hollandaisesås. 1 msk olivolja. 1 citron 1 msk olivolja. Som västkustgubbe är jag löjligt förtjust i fisk och skaldjur, dock lagar jag det alldeles för sällan själv
Ringla över lite olivolja och mal över svartpeppar. Hollandaisesås. Stek sparris och fänkål i olivolja. Vispa samman äggulor och vatten till hollandaisesåsen
Gnid in fisken med salt och olivolja. Blanda upp med citronskal och olivolja innan servering. olivolja. 4 filéer röding 12 vita sparrisar 0,5 citron, skalet olivolja salt
olivolja att fräsa i. Här serverar jag örtkryddade kycklingfiléer med grön sparris och hemgjord hollandaisesås enligt Maud Onnermarks metod med rumsvarmt i stället för smält smör
Pensla med olivolja och grilla på grillen tills sparisen får fin färg. Nu finns den återigen att avnjuta den färska vita sparrisen, tillaga den klassiskt med citronsmör eller Hollandaisesås, då smakar den som bäst
Jag ska göra en god hollandaisesås till nästa gång tror jag. God olivolja. Knaperstek bacon, torrosta nötter, riv över parmesan och ringla olivolja över
Primörgrönsaker med kryddig hollandaisesås, sparrisrisotto med kalv och gremolata, rabarbersoppa med vit chokladmousse och söta smulor, från boken "Taste by Louise", foto