Lägg sparrisen på en tallrik och ringla över såsen och toppa medstenbitsrom och den klippta löken. Var noga med att bottensatsen på smöret ej kommer med
Rör ner räkröran med sitt spad. Rör ner hummerfond, stenbitsrom och grädde. Tillsätt tomatpuré och smaka av med salt och kajennpeppar, ta det försiktigt, kajennpeppar är en "het" krydda vars styrka kommer fram efter någon minut
Lägg på ett pocherat ägg (borde haft två till mina stora bröd ser lite fattigt ut på bilderna) och skeda över den ljumma Hollandaisesåsen och dekorera med persilja
Rör ner räkröran med sitt spad. Rör ner hummerfond, stenbitsrom och grädde. Tillsätt tomatpuré och smaka av med salt och kajennpeppar, ta det försiktigt, kajennpeppar är en "het" krydda vars styrka kommer fram efter någon minut
Häll över vätskan och lyft på gurkorna med en gaffel så att vätskan fördelar sig jämnt i formarna. Låt svalna och smaka av med hackad, nästan mosad, kapris
Häll över vätskan och lyft på gurkorna med en gaffel så att vätskan fördelar sig jämnt i formarna. Låt svalna och smaka av med hackad, nästan mosad, kapris