Ni vet hur det är på helgen. Man vill laga något gott, men det är ändå inte alltid så att man vill stå där och skära och steka och fiffa i flera timmar
Viltskav är gott och enkelt att tillaga. Det finns både som ren-, älg- och hjortskav. Jag brukar välja hjortskav, mest för att jag gillar att det är från Nya Zeeland
Skönt med helg. Igår kväll gjorde jag en lättlagad högrevsgryta i min Wonderbag. Sambon fick med sig en portion till lunchen på jobbet och jag ska njuta av en portion senare ikväll
Helgmat får gärna vara lättlagad, se snygg ut och så klart gärna smaka extra gott. Denna härliga rätt passar perfekt på helgen när du vill göra något gott och snyggt men inte stå hela dagen i köket utan få tid till en massa annat kul (även om jag tycker det är rätt kul att laga en massa mat
Mer lättlagat än så här blir det inte. Dessutom fantastisk vackert, gott och festligt. Jag älskar ju lamm och det passar extra bra så här på hösten tycker jag
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge