Helstekt fläskytterfilé med curryfrästa grönsaker – lättlagad helgmat
www.ekofilosophie.com
www.ekofilosophie.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-10 portioner
  • 2 kg fläskytterfilé
  • salt och svartpeppar
  • 1 liten rotselleri
  • 5 gula lökar
  • 1 litet blomkålshuvud
  • 0,5 påse fryst bladspenat
  • 0,5 l vatten
  • 50 g smör
  • saften från tillagningen av köttet
  • salt och svartpeppar
  • 1 msk gult currypulver
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0,5 tsk spiskumminpulver
  • 0,5 tsk chilipulver
  • 0,5 tsk chiliflakes

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.