De kommer att hinna tinaFörslut burkarna / burken med lock och ställ in i kylen över nattenEtt litet tips är att du skakar burken medkött/kyckling och marinad varje gång du öppnar kylen
Ramslöksolja/rapseller olivolja. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. 12 snittar200g färskost1/2 dl frysta lingon1 tsk honung1 msk riven pepparrot1 krm svartpeppar2 tunnbröd150g nötrulle i skivor1 1/2 dl rucolasalladBlanda ost, lingon, honung, pepparrot och svartpeppar i en skål. Bred oströran i ett jämnt lager på bröden och lägg köttskivor och rucola på 3/4 av varje tunnbröd (lämna sista biten tom så att oströran får fästa ihop brödet). Skär rullarna i cirka 1 1/2-2 centimeter tjocka skivor
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. 2 kycklingfiléer. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Linda några baconskivor runt varje kycklingfilé. Servera med sallad och potatis. Tycker man inte om sötpotatis så är denna rätt lika god med vanlig klyftpotatis
Idag lagar vi lite enkel vardagsmat, kycklingfilémed svamp, zucchini, tomat och härlig smält ost. Behöver du hjälp med att steka kyckling så kan du se hur man gör här
En av våra middagar förra helgen var fetaostfylld kycklingfilé inlindad i bacon med balsamicosås. Det känns som om jag bara har jobbat och sovit, jag har inte ens hunnit med ett träningspass
Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö. Vallmofrö eller riven ost. Ta upp degen och dela i två lika stora delar eller till bullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.