Man kan försöka intala sig att frystlax är lika bra som färsk, men det är såklart bullshit. Tillagar man hellaxsida i ugn så blir det något helt annat, läckrare och snyggare
Supergott tyckte hela familjen. Rör crème fraîche och Philadelphia slätt och blanda i örterna (färska eller frysta går lika bra), salt och citronpeppar och bred över laxen
Frystlax får nån bismak som förstör hela rätten. (Jag har läst Lisa Förare Winblads förklaring till varför viss frystlax smakar pekka, men tror ni jag kommer ihåg
1 finhackad gul lök 1 paket saffran 1 msk smör 2 dl torrt vitt vin 3 dl vatten 3 dl grädde 2 fiskbuljongtärningar 400 g laxfilé 200 g broccoli eller blomkål 200 g skalade räkor 100 g frysta, tinade musslor salt 1 dl finhackad dill Stek lök. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 400 g laxfilé. 100 g frysta