Rätten har en tydlig smak av grädde och vitlök och laxens goda smak kommer verkligen fram. Om du toppar med färska räkor blir det här en riktig festrätt
Den här laxen var enkel att fixa med få ingredienser och ljuvligt god enligt minsta sonen. Då hinner man fixa med annat under tiden, typ slänga ihop en efterrätt
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.