Du kan testa det här receptet till spjäll av Gris, kan tänka mig att det blir minst lika gott. Revbensspjäll på Turkiska Lammrevben var en ny bekantskap för mig, men absolut något jag kommer att köpa igen
800 gram lammkotletter. eller 4 kotletter av Ibericogris. Lägg lammet eller grisen i en form smörj köttet med glasyren, sätt in i ugn 150 grader tills innertemperaturen är 63 grader. 800 gram lammkotletter
Hej vänner. Julen närmar sig med stormsteg och med det så har också julhandeln dragit igång för fullt, och alla (åtminstone i min värld, men den e ju liiiite insnöad) pratar om julmat
Revbensspjäll på Lamm Revben från lammet, är precis som dem från grisen, riktigt saftiga och möra. Om man låter dem puttra länge vill säga, för de är ju lite magrare än grisens
Detta är ett experiment signerat herr Mårtensson, ett experiment som han lagat till med både lammbog och, som i lördags, griskinder och båda tyckte vi att dom smakade lika gott