Pressa limen och häll i saften. Grilladryggbiff som marinerats i citrongräs, vitlök och fisksås. Grillröken passar så bra med ryggbiffen och de asiatiska smakerna
Pressa över saften från lime. 1500 g ryggbiff. 11 lime. 1250 g risnudlar 1 broccoli 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja machesallad babyspenat sockerärter 500 g ryggbiff ½ kruka koriander 0,5 knippe bladpersilja 1 röd chili 1 limeKoka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen
Blanda vitlök med limesaft och olivolja, tillsätt chilin och smaka av med salt och peppar. Denna kryddning gjorde verkligen susen på ryggbiffen, som ju ibland kan vara smått trist
Skala vitlöksklyftan lägg ner den tillsammans med sockret och pressa ner limesaft. Om du inte har grillen igång går det såklart att steka ryggbiffen i het panna
Där åt jag en grillad focaccia med kyckling, mozzarella och pesto. Där handlade jag hem ryggbiff till helgen och lite kallrökt tryffelskinka och lufttorkad skinka
ex vitlök, ingefära, gurkmeja, koriander, chili, citrongräs och limeblad. Till slut bestämde vi oss i alla fall, Anki valde en juice med rödbeta, mynta, äpple och lime,
Servera med någon grillad frukt, vi valde apelsinskivor och gör ett gott aromsmör till grillspetten. Vispa ihop apelsin, lime, senap honung och olja, salta och peppra efter smak