1500 g ryggbiff. 1250 g risnudlar 1 broccoli 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja machesallad babyspenat sockerärter 500 g ryggbiff ½ kruka koriander 0,5 knippe bladpersilja 1 röd chili 1 limeKoka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen
1 kg ryggbiff salt svartpeppar. 1 kg ryggbiff salt svartpeppar. Bearnaisesås1,5 dl vatten 1,5 dl vitvinsvinäger 1 gul lök, grovt hackad 300 g smör 3 äggulor 1 kruka persilja, grovt hackad tabasco chilipulver
Vaknar upp till en härligt solig morgon här i Göteborg. Våren är kommen. -) Med våren kommer ju också grillen fram mer och mer vilket gör matlagningen väldigt enkel tycker jag
Ryggbiffarna. blanda ryggbiffarna med olivolja, salt och peppar. Servera ryggbiffen med de rostade rotfrukterna och vitlöken på fat, paprikaröran (i skål) samt rödvinsreduktionen i såsskål
Låt ryggbiffen marinera i pepparmarinaden. Grilla ryggbiffen. ryggbiff. Smula rosépeppar. Blanda ihop alla ingredienserna, smaka av med salt och vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.