Grillspett med cole slaw på Brysselkål
Världensbästa matblogg
Världensbästa matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Grillspett
  • 600 g ryggbiff tärnad 3X3 cm Lökklyftor
  • Salt
  • Blötlägg träspetten i 30 minuter Krydda köttet med salt, peppar, chili och massera in kryddorna.
  • Varva spetten med kött och de övriga ingredienserna.
  • Grilla tills köttet får en kärntemperatur på 52 grader
  • Cole slaw på Brysselkål
  • 1 påse Brysselkål
  • ½ pressad apelsin
  • 1 st pressad lime
  • ½ dl fin olivolja
  • 1 msk honung
  • 1 msk dijonsenap
  • 15 cm (av stjälken) finskuren purjolök
  • s/p
  • Chili & ingefära (passar till fisk, kyckling & ljust kött)
  • 400 g normalsaltat smör
  • 1½ msk sambal oelek
  • 3 msk finriven ingefära
  • s/p

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.