Häll ned olivolja, smör, soja, worchestersås och muskovadosocker i en liten kastrull. Emellertid fanns det fin rostbiff i skivor, och då det var längesedan vi grillade nötkött, blev dessa ett självklart val
lite olivolja. I helgen som gick så slängde jag en rostbiff på grillen. lite olivolja. Rostbiff är väldigt gott tycker jag, ett smakrikt kött som man faktiskt kan äta kallt också som tex pålägg
körsbärstomatermoröttersparrisfärsk gul lökröd lökpurjolökfärsk vitlök (drog upp några färska vitlökar från landen, inte stora men sååå goda)gräslökolivoljasalt och pepparsmörSkiva alla grönsaker och lägg i ett foliepaket (dubbel folie)
Grillade även lite rostbiff som vi hade hemma för att dryga ut. Jag serverade köttet med ugnsgrillade rotfrukter och sötpotatis och min supergoda lättlagade basilikamajonäs
Blanda ihop olivolja och kryddor. Rostbiff och potatisgratäng – det tycker jag är riktig fredagsmat. Den här rostbiffen gjorde jag dessutom på grillen vilket gjorde den extra god och saftig
Lammkött är i säsong just nu och jag har redan hittat en rostbiff till nästa helg. Ringla sedan lite balsamicosirap och lite pepprig olivolja runt på tallriken
Gnid in rostbiffen i olivolja, salt och svartpeppar. Skölj och skär av kinderna paprikan, gnid in dem i olivolja och lägg dem med skinnet upp i en ugnsform
Blanda den nykokta pastan med tomatsåsen och servera med nygrillade spett. Enligt ursprungsreceptet från Allt om mat nr 9, 2004, ska det hela serveras tillsammans med marinerad rostbiff på spett. 600 g rostbiff. 1 msk olivolja. 600 g rostbiff. 1 msk olivolja