Häll på två burkar krossade tomater med lite ketchup eller tomatpuré och låt det koka ihop. En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grilladfläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
När jag smakade en klick på fingret tyckte jag att det smakade lite ketchup-aktigt, fast med kraftigare, mer "vuxen" tomatsmak, lite som en blandning av ketchup och tomatpuré
Sedan grillade vi korvar, burgare, marinerad fläskfilé och marinerade kycklingben som serverades med potatissallad, bönsallad med dijon och feta, slaw, sallad med avocado och salladslök, couscoussallad och såklart ketchup, majo, senap, ost, skivad lök och tomat och inlagd gurka
ketchup (barnen). ketchup (barnen). Det brukar i 90 % av fallen bli besvikna grymtningar när det läggs fläskfilé eller marinerad kycklingfilé på grillen men just den här gången svarar jag okej då vi kan väl göra hamburgare, jubel i huset
Trä sedan på fläskfilé, korv, svamp, paprika och purjolök varvat på spett. Grillspett med potatissallad, grön sparris och grillade bifftomater 4p. 2 msk ketchup. 2 msk ketchup
½ dl ketchup. Låt den grilladefläskfilén vila några minuter innan du trancherar. Till fläskfilén. Blanda olja, vitlök, kryddor och ketchupen till marinaden