Putsa fläskfilén och gnid in den med hälften av BBQ-såsen, salta och peppra. 600 g fläskfilé. 11 dl bbq-sås. 1600 g fläskfilé 1 dl bbq-sås 2 tomater 100 g grillad paprika 0,5 chili 0,5 gul lök 200 g vitkål 0,5 vitlöksklyfta 1 dl yoghurt 1 avokado 1 dl kokta blandade bönor 1 salladslök 1 citron olivolja salt och pepparSätt ugnen på 230 grader
600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon. 600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon
Igår kväll åt vi kryddigfläskfilé med ugnsstekt potatis och avokadokräm (och sallad). Fläskfilén blev en ny version på en gammal favorit som jag har skrivit om tidigare
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Dubbelmarinerad fläskfilé . Till huvudrätt så serverade vi dubbelmarinerad fläskfilé med potatis- och jordärtskocksgratäng och en haricot vert sallad till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.