Knappast någon kan väl ha missat den svenska surdegstrenden. Var och varannan tycks jäsa egen vildjäst och ha en kladdig, surstinkande grunddeg som pysslas om nästan som en familjemedlem
Jag är så glad över att kunna presentera en nyhet för er läsare. Tillsammans med ett gäng kära bloggkollegor lanserar jag idag en vegetarisk matlagningsutmaning – månadens gröna
LCHF-Paleorestaurang. I morgon öppnar Restaurang Primaten upp portarna på Uppsala Science Park. Lars Fahlén och hans medarbetare startar där Sveriges första restaurang med snabbmat på naturliga råvaror som passar in i Paleo/LCHF-tänkandet
Vintersquash är en grönsak som håller otroligt länge. Jag har haft en Blue Hubbard liggande i rumstemperatur i köket sedan i september förra året och när vi skar upp den häromdagen var den helt perfekt
I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligt pedagogiska recept och lite kuriosa
Idag har vi bjudits på många sorters väder här på västkusten. Strålande sol då jag cyklade iväg i morse men sen öppnade sig plötsligt himlen och det öste ner en bra stund
En bra BBq-sås är ett gott tillbehör till sommarens alla grillningar och är en sås som passar sig bra både varm och kall samt både till kött, fågel, fisk eller vegetariska alternativ
Salta köttet 15 minuter innan grillning. Olja in paprikorna och grilla dem fint svartblåsiga, låt dem vila 10 minuter under folie, skala och strimla dem
Hej vänner. Det här inlägget är skrivet i förväg, för större delen av torsdagen (dvs idag. ) kommer jag att spendera på ett flygplan på väg till Los Angeles
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.