Vi premiärgrillade i veckan och igår var det dags igen. Vincent gjorde chokladdoppade jordgubbar och bjöd oss på till efterrätt igår, jordgubbsberoende som han är
Till efterrätt var jag sugen på att testa grillad sockerkaka för det har jag aldrig ätit. Vi förderedde mat och en god drink (jordgubbar, jordgubbssaft och flädercider) och gömde oss på altanen
Sedan grillade vi korvar, burgare, marinerad fläskfilé och marinerade kycklingben som serverades med potatissallad, bönsallad med dijon och feta, slaw, sallad med avocado och salladslök, couscoussallad och såklart ketchup, majo, senap, ost, skivad lök och tomat och inlagd gurka
Helgrilladfläskfilé. Fastän vi grillade valde vi att sitta inomhus på grund av det kalla vädret. Midsommartårta med maräng, chokladtryffel, hallongrädde och jordgubbar
Sen grillade vi helstekt fläskfilé idag med, gissa. I lördags gjorde vi njurtapp - grillade den och gjorde grillad sötpotatis, WOW va god den blev som grillad
Fläskfile under italienskt-täcke (mozarella, valnötter, grillad paprika & basilika) med nypotatis. Jag fick gå in o lämna matkassen och sen följde hon mig ut i änget där Anders & Astrid dukat upp fika med kaffe, jordgubbar, chokladbollar & lite annat gott på en filt framför mitt älskade gamla träd