Fast Theodors favoriträtt är köttbullarna på dagis, dom är det ju socker i säger Theodor. På tal om annat så har vi ätit löksoppa idag, men jag vill inte diskuterafonder och buljongermer nu
Så går denna Alla helgonhelgen mot sitt slut och ljuset som brunnit i fönstret på kvällen får nog stå kvar där ett tag till, detser varmt och inbjudande ut och ger en ganska trygg känsla
Detresulterade i ett sorts saftigt, fluffigt täcke ovanpå de varsamt ugnsbakade rödingfiléerna. Projektet hitta nya sätt att använda överblivna äggvitor har nått ännu en fas
Så släng in en bit kött i ugnen i helgen, medan ni njuter av det fina vädret. Rätten kommer ursprungligen ifrån Mexico (kallas där carnitas), men finns i flera andra länder i olika varianter och med olika sorters kött, ja till och med skiljerdet sig vilken del på djuret som används
Det du ska göra är att beskriva i kommentarsfältet. Ni vet ju att jag har en stor förkärlek till burkchampinjoner, jag bara älskar dom, speciellt när dom är lite mindre och gärna hela
Det är bara jag, mamma och pappa med kortare besök av mormor, morfar och syrran överhelgen. De första dagarna använde jag till att beta av en del jobb som ändå måste göras men det känns mer som något roligt med tanke på att jag mest suttit på altanen med det
Alla har sina egna varianter som de alltid gör och kan utantill, och det är det som är roliga. Denna kväll var jag väldigt sugen på köttfärsås, och mamma hade köpt hem nötfärs sedan tidigare så det passade ju perfekt
Den här helgen gick, precis som alla andra helger, alldeles för fort. Färska champinjoner är gott, men faktum är att i en pastagratäng så fungerarburkchampinjoner nästan lika bra
Blev lite taggad att prova det här med surdeg efter att jag var på Mat för livet-mässan. Som jag förstått så blir surdegen bäst om man använder rivet äpple i starten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.